Job Precision is gespecialiseerd in ultraprecieze verspanende bewerkingen voor de optische industrie. Het maken en verfijnen van optische instrumenten is echt vakwerk. Naast het draaien en vlakslijpen van geharde onderdelen komt het regelmatig voor dat we componenten en instrumenten nabewerken of verfijnen. Onze Hembrug machines kunnen we hiervoor minutieus afstellen tot binnen het µm-bereik.

Van cnc frezen tot leppen en polijsten

Aan de ruwheid van oppervlakken worden in de optische industrie de hoogste eisen gesteld. Wij hebben alle verspanende bewerkingen in eigen huis en kunnen desgewenst leppen, polijsten en honen – alles wat nodig is.

Van prototype tot serieproductie

Na ontwikkeling en prototyping produceren we desgewenst kleine tot middelgrote series voor u. Allemaal in eigen huis, met onze eigen mensen en machines. 

Het summum van fijnmechanica: elektronenmicroscopen

Samen met onze klant hebben we jaren gewerkt aan de doorontwikkeling en verfijning van units voor high-end elektronenmicroscopen, onder andere voor FEI. Hierbij geldt een extreem lage tolerantie; zelfs de kleinste afwijking is funest. Er zijn maar weinig bedrijven die dit aankunnen, Job Precision heeft zich hierin gespecialiseerd. 

Wilt u meer weten over Job Precision en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.