Voor hightech innovaties in de medische industrie zijn regelmatig fijnmechanische hoogstandjes nodig. Job Precision denkt vanaf de eerste schets mee met ontwikkelaars van medische systemen. Samen met onze technici onderzoeken we hoe we het onmogelijke toch mogelijk kunnen maken.

Minutieuze verspaningstechniek

Complexe onderdelen met meervoudige verspanende bewerkingen en een nauwkeurigheid binnen 1 µm zijn ons specialisme. Van cnc draaien en frezen tot rondslijpen, vlakslijpen en profielslijpen, zinkvonken en draadvonken.

3D-meetmachine

Dankzij onze geconditioneerde meetkamer met 3D-meetmachine garanderen we u dat uw onderdeel aan de vereiste specificaties voldoet.

Van prototype tot serieproductie

Na ontwikkeling en prototyping produceren we desgewenst kleine tot middelgrote series voor u. Allemaal in eigen huis, met onze eigen mensen en machines.

Medische precisieonderdelen

We hebben hoogprecieze fijnmechanische onderdelen en componenten gemaakt voor uiteenlopende medische systemen, onder meer voor Philips Healthcare. Denk hierbij aan oplossingen voor monitoring, analyse en medicijnafgifte.

Wilt u meer weten over Job Precision en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.