Job Precision heeft meer dan 65 jaar ervaring in de matrijsindustrie. In het verleden hebben we zelf matrijzen gemaakt, nu concentreren we ons volledig op matrijsonderdelen. Door onze ervaring zien we in een tekening direct wat belangrijk is. We weten wat wel en niet kan en gaan voor oplossingen die het beste werken in de praktijk.

CNC frezen is pas het begin

De kracht van Job Precision ligt in het totaalpakket aan bewerkingen dat we in eigen huis hebben. Van zinkvonken tot rondslijpen en vlakslijpen, we verzorgen een verscheidenheid aan bewerkingen en nabewerkingen. Geharde producten die nagefreesd moeten worden? Geen probleem. Polijsten of leppen van componenten tot ze precies aan de klantspecificaties voldoen? Voor sommige onderdelen voeren we tot wel 19 bewerkingen uit, allemaal in onze eigen werkplaats.

Nabehandelingen

Schakelt u het liefst met één partner voor het hele proces, dan kunnen we u ook de nabewerking uit handen nemen, zoals verzinken, coaten, anodiseren, enzovoorts. Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde partners die hetzelfde kwaliteitsniveau hanteren als wijzelf.

Wilt u meer weten over Job Precision en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.