In de ruimte is er maar één kans om het goed te doen. Voor een geslaagde missie moeten alle onderdelen eenvoudigweg perfect zijn. Job Precision staat voor innovatie in fijnmechanica en maakt in nauw overleg met opdrachtgevers als TNO, ESA en ESRON de meest complexe componenten en onderdelen.

Ruime ervaring in de ruimte

In ruimteverkenningsvoertuigen als de ExoMars Rover en diverse ESA satellieten bevinden zich verschillende precisieonderdelen van Job Precision. Vanaf de eerste schets denken we mee over de haalbaarheid van ideeën en de bewerking van exotische materialen.

Hoogwaardige verspaningstechniek voor veeleisende onderdelen

Van G-krachten tot extreme temperatuurverschillen; in de lucht- en ruimtevaart moeten onderdelen bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden. Onze onderdelen ontstaan vaak in samenspraak met testinstituten als TNO, waarbij we naadloos samenwerken en oplossingen steeds verder verfijnen indien nodig. Daarvoor beschikken we over hoogwaardige bewerkingsmachines.

Wilt u meer weten over Job Precision en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.