Het vervaardigen van ultra precisieonderdelen voor de semiconductor industrie is een specialisme van Job Precision. Zo maken we hoogvacuüm-onderdelen die voldoen aan de grade 2-vereisten van ASML.

Halfgeleiders op de voet volgen

De ontwikkeling in de chipindustrie gaat snel, Job Precision blijft investeren in mensen en machines om aan de alsmaar hogere eisen te voldoen. We beschikken over hydrostatische Hembrug draaibanken en hoogprecieze freesmachines van Yasda.

Eigen cleanroom klasse 7

Veel onderdelen die we vervaardigen bevinden zich dicht bij de lichtbron en moeten aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van nauwkeurigheid en reinheid. Om hieraan te voldoen beschikken we over een eigen cleanroom voor ISO klasse 7 montage.

 

Alle verspanende bewerkingen onder één dak

Van 5-assig frezen tot profielslijpen, alle verspanende bewerkingen doen we in eigen huis. Ook zinkvonken, draadvonken, leppen en polijsten tot binnen een µm nauwkeurig

Eigen meetkamer

Vanzelfsprekend is onze complete werkplaats één grote geconditioneerde ruimte. We hebben een eigen meetkamer waar we metingen uitvoeren op het hoogste niveau (inclusief 3D computermetingen).

QLTC performance management

Samen met onze klanten werken we volledig in lijn met het QLTC performance management van ASML. De normen voor Quality, Logistic, Technology & Cost zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wilt u meer weten over Job Precision en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.