Uw verspanende partner in de fijnmechanische industrie

Alle verspanende bewerkingen, ervaring in verschillende materialen

Job Precision is een van de weinige verspanende bedrijven die alle bewerkingen in eigen huis uitvoert. Van draaien, frezen en slijpen tot zinkvonken en polijsten. Als het echt complex wordt, komt de vakman in ons boven. Zelfs kostbare en lastig te bewerken materialen als molybdeen, hardmetaal, titaan, RVS, gereedschapsstaal en aluminium, maar ook wolfram, TZM, tantaal en inconel kunnen we bewerken.

Conform de hoogste normen in de fijnmechanische industrie

We voldoen aan de hoogste normen, zoals QLTC performance management van ASML en maken hoogvacuüm-onderdelen die aan de grade 2-vereisten van ASML voldoen. Verder leveren we aan de lucht- en ruimtevaart, de medische, optische en halfgeleiderindustrie. Daarnaast maken we hoogprecieze matrijsonderdelen.

Van concept en prototype tot hoogwaardig series

We denken mee van het eerste concept tot de seriematige productie en assemblage van onderdelen. Samen bepalen we hoe het component dat u nodig heeft het slimst kan worden vervaardigd en adviseren we over materiaal en bewerking. Design for manufacturing dus, waarbij u dankzij onze platte organisatiestructuur altijd communiceert met dezelfde personen en ook rechtstreeks overlegt met de vakmensen die voor u aan de slag gaan. Alhoewel we sterk zijn in enkelstuks, verzorgen we zeker ook de seriematige productie tot enkele honderden exemplaren.

De beste mensen, de beste machines

Om de kwaliteit te waarborgen besteden we veel aandacht aan onze mensen en machines. De kennis en vaardigheden van onze medewerkers houden we op peil door interne en externe scholing. Daarnaast investeren we in een hoognauwkeurig machinepark. 

Wilt u meer weten over Job Precision en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.